Skip to content
— Gratis levering på alle order
— Gratis levering på alle order

Historien bag Destino

Din vision baner vejen for din success. Derfor har vi skabt Destino.

Vi har valgt at skabe differentieret Canvas kunst, med det formål, at inspirere dig i din dagligdag.

Vi er en gruppe af skabere og iværksættere, som forstår på førstehånd, hvor vigtigt det er, at være inspireret og motiveret. At være inspireret og motiveret, gavner din tankegang, ydeevne og fremtidig succes i stor stil.

Hvorfor skabte vi Destino?

Destino blev skabt på det grundlag, at der manglede et sted, hvor man kunne shoppe online efter inspirerende, motiverende og smagfuldt Canvas kunst.
 
Når din vision altid er foran dig - så kan du se den, røre ved den og lade den inspirere dig dagligt - Du får en påmindelse om hvorfor du overhovedet begyndte på dit eventyr. Det handler om aldrig at miste synet af dine største drømme. Vores Canvas kunst skal forbinde dig med det som driver dig og give dig lidenskab til at fortsætte.
 
Vores kunst er en smuk påmindelse om at forblive konsistent. I dit arbejde, dagligdag eller i blandt andre interesser. Og i en verden fyldt op med distraktioner, sociale medier og støj, er der intet bedre til at hjælpe dig med at holde fokus, end et nøje udvalgt Canvas billede som afspejler det som du tror på.
 
Hvorfor?
 
Du er hvad du tænker
 
Hvad du ser på i din dagligdag, påvirker dine tanker, din attitude og dine handlinger. Og det kan forme dit liv, ofte uden du er klar over det..
 
Det er årsagen til, at vi har designet og skabt hvert Canvas-design til at give dit sind et ekstra boost i hverdagen.
 
Vores designs er skabt til at give dig ekstra energi og gå-på-mod.